Voor 13:00 besteld, volgende werkdag in huis:
Monitoren en Computers zonder installatie voor 13.00 uur besteld worden direct uit voorraad geleverd binnen 1-3 werkdagen. Deze levering voorwaarden gelden niet voor orders waarbij 1 of meerdere pc`s wel genstalleerd dient te worden. Deze worden in 1 zending binnen 5 werkdagen na betaling geleverd.
De levering voorwaarden zijn onder voorbehoud. Usedpc4sale is niet verantwoordelijk voor vertraging door derden of bij overmacht.

Als u de betaling vooraf wilt overmaken duurt het in de meeste gevallen 1 dag langer. Afhankelijk van de verwerk snelheid van uw bank.

Leveringsdagen:
Bestellingen worden verzonden op werkdagen van maandag t/m vrijdag en worden alleen geleverd op werkdagen.
 
Verzendkosten:
Per bestelling rekenen wij verzendkosten van €5 Excl. BTW ongeacht het aantal pakketten.
 
Verzendwijze:
Bij bezorging van onze zendingen dient er iemand op het verzend adres aanwezig te zijn om het pakket in ontvangst te nemen. Mocht er niemand aanwezig zijn op het moment van bezorging dan zijn er de volgende opties mogelijk, ter keuze van DHL Pakketdienst.
-       Het pakket wordt bij de buren afgeleverd
-       Er wordt gekozen voor een 2de levering
-       Uw pakket wordt bij het dichts bijzijnde postkantoor afgegeven. U kunt uw bestelling daar afhalen.
Wij kunnen bij kleinere en minder waardevolle bestellingen ervoor kiezen om deze per gewone post op te sturen.

Retour sturen of defecten:
Als u ervoor kiest om uw bestelling te retourneren dient u eerst contact op te nemen met onze helpdesk. Zij geven u vervolgens de juiste gegevens om uw bestelling terug te sturen.
 
Graag bij uw retour zending uw order/factuurnummer en ticketnummr van de bestelling te vermelden ( deze vindt u in onze order bevestigingsmail die u van ons heeft ontvangen ). Zorg voor voldoende frankering voor de zending. Als de zending onvoldoende of niet gefrankeerd is kan deze niet aangenomen worden bij ons en gaat deze retour afzender.
 
U bent zelf verantwoordelijk voor de retourzending. Laat de zending voorzien worden van een track&trace nummer zodat u het zelf in de gaten kunt houden. Dit track&trace nummer is tevens uw bewijs van verzending.
 
U ontvangt binnen 1 (één) week bericht van ons nadat uw zending retour ontvangen is.


 
Europe's Shipping rates:
    
DHL Nederland € 5
DHL Belgium € 6,5
DHL Deutschland € 10
DHL Luxemburg € 10
DHL Denemarken € 15
DHL Austria € 18
DHL Switzerland € 18
DHL France € 20
DHL United Kingdom € 20
DHL Italy € 30
DHL Spain € 30